Kabel Body Healing
Lichaamsgerichte psychotherapie | Massage | Healing | Magnetiseren

'Wil je jezelf kunnen zijn en de ruimte in nemen met wie jij bent, vrij in jouw lichaam, gevoel en energie?'

SOLK – Somatisch Onbegrepen/ Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten.


Leef je met klachten die niet binnen een bepaald ziektebeeld passen? Ben je grondig onderzocht en is er geen medische oorzaak gevonden? Heb je last van meerdere klachten tegelijkertijd? Zou je je klachten en jezelf willen begrijpen? Dan zijn mijn sessies iets voor jou.
Tijdens een uitgebreid intake-gesprek brengen we eerst je klachten en het verloop van je ziekteproces in beeld. Daarbij kunnen we onderscheid maken tussen grote en kleinere klachten. Ik geef je uitleg over mijn benadering, jij kunt jouw wensen kenbaar maken en samen komen we tot een behandelplan.                                                                                                             

Voorbeelden van onbegrepen klachten kunnen zijn:

Pijnen: hoofdpijn, nekpijn, buikpijn, rugpijn, spierpijn, pijn op de borst, keelpijn, gewrichtspijn, pijnlijke drukpunten, gevoel van brok in de keel.
Energetisch: moeheid, slapte, een gevoel van algehele malaise, lamlendig gevoel alsof je griep hebt, uitgeput gevoel, niet uitgerust wakker worden. 
Neurologische klachten: duizeligheid, misselijkheid, oorsuizingen, tintelingen, een licht gevoel in het hoofd, zwart worden voor de ogen, koude handen of voeten, functieverlies. 
Maag-darmklachten: buikpijn, krampen, diarree, verstopping.
Hart- en ademhalingsklachten: hartkloppingen, bonzen van het hart, overslaan van het hart, benauwd, kortademigheid, druk op de borst.  
Verminderde mentale functies :dingen vergeten, het niet kunnen concentreren of de aandacht ergens bij houden, wol in het hoofd hebben.
Psychologische klachten: somberheid, het niet meer zien zitten, piekeren, nergens zin in hebben, snel geïrriteerd zijn, angstgevoelens, gespannenheid, bang on flauw te vallen, slecht slapen.

Wat kun je verwachten?

Het kader waarbinnen ik werk brengt je in aanraking met de vraag: wie ben ik?

Het lichaam kun je zien als een container van wat je meemaakt en tegenkomt in je leven. Hoe ben je hier mee omgegaan? Je ervaringen zul je in je lichaam moeten dragen en verwerken. Kom je niet tot verwerking dan kunnen onbegrepen klachten ontstaan. Kom je wel tot verwerking, dan kom je als het ware (weer) in je lichaam te wonen. Soms ga je begrijpen dat je met onafgemaakte gebeurtenissen rondloopt. Met de verwerking hiervan komt inzicht en energie vrij die zich voorheen in je klachten uitte. Er is dan sprake van meer integratie tussen hoofd (denken), je buik en hart (voelen en je spirituele laag (zijn in wie je bent). Je voelt je meer in balans.

Mijn methode: 

Ik breng je in contact met je ongemakken, ga er naar toe in plaats van dat er iets wég moet. We gaan jou en je klachten leren kennen waardoor je meer in je lichaam kunt komen. Hierdoor krijg je je energie meer tot je beschikking. Verbetering treedt doorgaans eerder op wanneer je je klachten grondig leert kennen en ze leert verstaan, dan wanneer je ze alleen maar weg probeert te krijgen.
Door middel van lichaamsgerichte (psycho-)therapie, haptonomie, magnetiseren, gaan we aan de slag om een innerlijke beweging te bewerkstelligen. Soms is het een kwestie van ‘omdenken’, waardoor een andere kijk op de onbegrepen klachten kan komen. Het is belangrijk om hier je eigen grenzen in te respecteren. 

Sessies:
Een sessie duurt ongeveer 5 kwartier.

Kosten:
Afhankelijk van je aanvullende verzekering kun je de sessie gedeeltelijk of geheel vergoed krijgen. De kosten per sessie bedragen € 85,-. Graag contant voldoen.

Locaties:

Gezondheidscentrum Badhoevedorp, Sloterweg 303 A, 1171 VC Badhoevedorp   

Privé Praktijk: Grimbergenstraat 32, 1066 JT Amsterdam