KabelBodyHealing
Lichaamsgerichte therapie | Magnetiseren | Massage | Healing | Haptonomie

'Wil je jezelf kunnen zijn en de ruimte in nemen met wie jij bent, vrij in jouw lichaam, gevoel en energie?'

Haptonomische begeleiding

Door middel van de haptonomische benadering  kan ik u helpen weer in contact te komen  met uw eigen gevoel en uw eigen kracht. Dingen die wel eens op de achtergrond raken in een wereld waarin het voorkomt dat u zichzelf voorbij rent, waarin zoveel moet en vaak ook nog snel. Haptonomie is een bevestigende en uitnodigende wijze van tegemoet treden, zowel in de individuele benadering als in de pre- en postnatale begeleiding. 

De haptonomische aanraking in combinatie met gesprekken helpen u met het vinden van zelfkennis en zelfvertrouwen. Er wordt u (weer) geleerd uw eigen ruimte in te nemen, contact te maken, uzelf te verdiepen, vanuit uw gevoel. Of een antwoord te vinden op de mogelijke achtergronden van uw lichamelijke klachten.

Als in het kennismakingsgesprek blijkt dat haptonomie het beste bij u past, beginnen we met drie sessies waarin u ‘aan den lijve voelt’ wat de haptonomie voor u kan betekenen. Wanneer we hierna besluiten hier mee door te gaan, kunnen de sessies ook gecombineerd worden met healing en lichaamsgerichte therapie.