KabelBodyHealing
Lichaamsgerichte therapie | Magnetiseren | Massage | Healing | Haptonomie

'Wil je jezelf kunnen zijn en de ruimte in nemen met wie jij bent, vrij in jouw lichaam, gevoel en energie?'

ENLIGHTENMENT INTENSIVE 

WIE BEN IK

In deze 10 avonden durende  training ben je bezig met je eigen vraag. Ieder voor zich en samen met anderen. Wat deze avonden je geven is inkeer, inzicht en stevigheid. Op sommige momenten kun je je inzichten delen. Het kan je dichter bij jezelf brengen, openheid en stevigheid in jezelf geven gedurende je proces.  Wanneer je je ‘vraag gevonden’ hebt, geeft het Kracht en een nieuw soort Weten.  Wanneer je nieuwsgierig bent naar jezelf of behoefte hebt tot jezelf te komen en nieuwe energie op te doen, zit je in deze avonden goed.                                                                                                                                                                                        

In het stellen van de vraag: Wie ben ik, ligt het antwoord besloten. Zo is het ook met de andere existentiële vragen: Wat is het leven, Wat is het doel van het leven, Hoe wordt het leven vervuld.

Tijdens de 10 avonden van deze training krijg je de kans met verschillende partners je te verbinden aan de vraag: Wie Ben Ik.

De avond begint, na een kort rond rondje, met emotioneel lichaamswerk: bewegen (dansen, bio-energetische oefeningen), aarden, ademen, geluid maken en gewaarworden. Dit geheel wordt aangevuld met geleide fantasieën, korte massages, inzicht gevende verhaaltjes. Het zijn allemaal mogelijkheden om jezelf te openen voor de vraag: Wie Ben Ik                                                                
Het tweede gedeelte van de avond zit je tegenover een partner die je de vraag stelt: zeg me wie je bent en dáár antwoord je op, op jouw manier: in stilte, in woorden, lachend, huilend. Na verloop van tijd, aangegeven door de gong, kies je een andere partner.

Zo wandel je beetje bij beetje op jouw pad.

Naast deze rondes met partners, is alles in stilte, zodat je je goed kunt focussen op jouw vraag en je eigen proces.

Zelf heb ik deze training 5 keer gevolgd, als deelneemster en als assistente, co-trainer. Voor mij is het de meest fundamentele training, waarvan ik mijn verworvenheden, mijn antwoorden, nog steeds in me draag. 'Het is blijvend", zei iemand me eens.

De groep zal uit maximaal 12 mensen bestaan en ik wil graag met iedereen een (gratis) kennismakingsgesprek.


Nieuwsgierig? Kom naar de introductieavond 7 september 2017 (van tevoren op geven) in de Roos.


Voor verder  praktische informatie: zie de agenda van deze site.