KabelBodyHealing
Lichaamsgerichte therapie | Magnetiseren | Massage | Healing | Haptonomie

'Wil je jezelf kunnen zijn en de ruimte in nemen met wie jij bent, vrij in jouw lichaam, gevoel en energie?'

WERKWIJZE

Aan de hand van uw persoonlijke hulpvraag bepalen we welk pad we gaan bewandelen. Op dit pad loop je, met mij, door een veranderingsproces met de behandeling die het beste bij je aansluit. Op deze weg kunnen we het over je gevoelens hebben en/of over je ziekte, burn-out of rouw. Dit alles gebeurt geleidelijk en in jouw tempo. Hoewel de onderwerpen zwaar zouden kunnen klinken, kan er tijdens het werken ook plezier aan beleefd worden.

Per keer kijken we waar je aandacht voor wilt hebben. Zo kan de manier van werken telkens verschillend zijn. Mocht ik denken te beginnen bij haptonomie, kan het best zijn dat dit vervolgd wordt door lichaamsgerichte therapie of massage. Gaandeweg kan het zijn dat op het laatst healing het beste bij je past.

Als je dit aanspreekt, kun je contact met me opnemen voor een eerste kennismaking. Hierin kunnen we onderzoeken of je bij mij op de goede plek bent en of het goed voelt. Dit kan in mijn praktijk plaatsvinden, maar ik sta ook open voor een wandeling in bos of park of om ergens een kopje thee te gaan drinken (zie contact).