KabelBodyHealing
Lichaamsgerichte therapie | Magnetiseren | Massage | Healing | Haptonomie

'Wil je jezelf kunnen zijn en de ruimte in nemen met wie jij bent, vrij in jouw lichaam, gevoel en energie?'

WERKWIJZE

Bloemen groeien naar het licht, ze zijn in verbinding. Wij zijn de natuur. Het is raadzaam de natuur in jezelf te vinden. Om jezelf te vinden en te herstellen, moet je naar de diepere betekenis achter hetgeen wat je meegemaakt hebt. Je moet het meemaken om te kunnen groeien. Bijvoorbeeld als jongvolwassene begin je deze groei vorm te geven.

Aan de hand van je persoonlijke hulpvraag, bepalen we welk pad we gaan bewandelen. Op dit pad loop je, met mij, door een veranderingsproces met de behandeling die het beste bij je aansluit. Op deze weg kunnen we het over je gevoelens hebben en/of over je ziekte, burn-out of rouw. Dit alles gebeurt geleidelijk en in jouw tempo. Hoewel de onderwerpen zwaar kunnen klinken, kan er tijdens het werken ook plezier aan beleefd worden.

Per keer kijken we waar je aandacht voor wilt hebben. Zo kan de manier van werken telkens verschillend zijn. Mocht ik denken te beginnen met haptonomie, kan het best zijn dat dit vervolgd wordt door lichaamsgerichte therapie of massage. Gaandeweg kan het zijn dat magnetiseren het beste bij je past.

Als dit je aanspreekt, kun je contact met me opnemen voor een eerste kennismaking. Hierin kunnen we onderzoeken of we bij elkaar op de goede plek zijn. Dit vindt in mijn praktijk plaats, in Amsterdam.

Ik bied een traject aan van 8 sessies. Dit werkt prettig doordat we beiden weten waar we aan toe zijn en alle behandelingen aan bod kunnen komen, naar behoefte. Dit betekent echter niet dat het pad bewandeld hoeft te zijn in die 8 sessies, we kunnen dus meerdere trajecten opzetten mocht dat nodig zijn. De investering voor 8 sessies kost 720 euro, btw vrij.