KabelBodyHealing
Lichaamsgerichte therapie | Magnetiseren | Massage | Healing | Haptonomie

'Wil je jezelf kunnen zijn en de ruimte in nemen met wie jij bent, vrij in jouw lichaam, gevoel en energie?'

Over mij
Mijn eerste ontmoeting met de psychiatrie begon toen ik 12 jaar was. Ons gezin bestond uit zeven personen, waarvan ik de jongste was. Mijn zus ‘raakte in de war’, later bleek dit een psychose genoemd te worden. We begrepen totaal niet wat er gebeurde. We hadden er geen woorden voor. Daarnaast mochten we er ook niet over praten. Het gezin ontwrichtte. Ik leidde een soort dubbelleven, voor de buitenwereld leek het alsof er niets aan de hand was, maar van binnen liep ik met een knoop in mijn maag rond. Schuldgevoel was een terugkomend thema. Ik leefde het leven dat mijn zus niet beleefde. De woorden hiervoor vond ik pas op mijn 24e, toen ik therapeutische trainingen ging volgen. Eindelijk leerde ik over mijn gevoelens te praten en ontdekte ik wie ík was.

Naar aanleiding hiervan ben ik me professioneel gaan verdiepen en opende ik op mijn 25e mijn eigen praktijk met het geven van diverse behandelingen. Wáár ik ook woonde: altijd stond er een massagetafel!

 

Typisch Marga
- Ik ben dol op levensverhalen en onthoud ze ook, maar vraag me niets over kleding of auto’s, dan weet ik niets.
- Ik luister veel en ik luister écht. Ik vraag door om tot het juiste beeld te komen voordat we ons op jouw vraag kunnen richten.
- Ik ben een ondernemende vrouw, altijd bezig en toch voel ik rust.
- Door mijn leven heb ik mijn intuïtie behoorlijk ontwikkeld. Ik zet dit in tijdens behandelingen en gesprekken en geef je alle indrukken ook weer mee terug.

 

Mijn behandelvisie
‘Worden wie je bent’. Er zijn echter veel mensen die niet volledig zijn wie ze kunnen of willen zijn. Onze hectische samenleving is gericht om na klachten weer snel te kunnen functioneren. We zijn niet gericht op herstel dat meer tijd vraagt.Dit herstel gaat over  persoonlijke- of spirituele groei. Als je bij mij behandeld wordt, luister ik naar jou en bespreken wij de kern van jouw probleem. Voor jouw behandeling heb ik een scala aan technieken om in te zetten. Zo word je de mens die je écht bent, waardoor je keuzes in je leven kunt maken die je verder brengen en voldoening geven. 


Als je me zou kennen, zou je weten dat:
- Ik je goed kan begrijpen en helpen door mijn eigen ervaringen.
- Veel verslavingen mij niet vreemd zijn geweest.  Roken, alcohol, tv en suiker 
- Ik als ras Amsterdammer overweeg om meer in de natuur te gaan wonen.
- Ik ervoor sta dat wanneer de zwaarte van het verleden verwerkt wordt, het bestaan een stuk lichter wordt.
- Ik me vrij voel in de natuur en me hier oplaadt om me weer in te zetten voor mijn gezin en mijn werk.