KabelBodyHealing
Lichaamsgerichte therapie | Magnetiseren | Massage | Healing | Haptonomie

'Wil je jezelf kunnen zijn en de ruimte in nemen met wie jij bent, vrij in jouw lichaam, gevoel en energie?'

Over mij

Ons gezin was groot en hecht, totdat er één van mijn zussen een psychose kreeg. Alles draaide ineens om deze gebeurtenis. Ik was een puber en begreep totaal niet wat er gebeurde. Maar ik zag wel dat dat ons gezin erdoor ontwricht werd. Ik mocht er absoluut met niemand over praten. De vuile was mocht niet buiten gehangen worden. Vanaf die tijd leidde ik een soort dubbelleven: naar buiten toe leek het alsof er niets aan de hand was, terwijl ik constant met een knoop in mijn maag rondliep. Toen ik het huis uitging was ik hier nog steeds niet van bevrijd. Ik bleef me schuldig voelen dat ik het leven leefde en mijn zus niet. Na een paar jaar was ik helemaal klaar met al die opgekropte schuld-gevoelens. Via via kwam ik in aanraking met een therapeutisch centrum en volgde hier allerlei trainingen. Ik vond het geweldig! Eindelijk leerde ik over mijn gevoelens praten en ontdekte ik wie ik was.

En toen:

Mijn bevrijding speelde zich af in de tachtiger jaren, waarin een scala aan therapeutische opleidingen werd aangeboden. Van de één werd ik nog enthousiaster dan van de andere en ik voelde me nooit uitgeleerd. In de tussentijd had ik mijn eigen praktijk opgezet en gaf ik diverse behandelingen. Wáár ik ook woonde: altijd stond er een massagetafel!

 

Typisch Marga:

 

- Ik ben dol op levensverhalen en onthoud ze ook, maar vraag me niets over kleding of auto’s, dan weet ik niets.

- Ik doe er doorgaans lang over om ergens klaar voor te zijn en uit de onzichtbaarheid te komen, maar wat betreft mijn werk, ga ik er helemaal voor.

- Ik luister veel en ik luister écht. Ik vraag door om tot het juiste beeld te komen voordat we ons op jouw vraag kunnen richten.

- Ik ben een ondernemende vrouw, altijd bezig en toch voel ik rust.

- Door mijn leven heb ik mijn intuïtie behoorlijk ontwikkeld. Ik zet dit in tijdens behandelingen en gesprekken en geef  je alle indrukken ook weer mee terug,

 

Mijn behandelvisie is:

 

‘Worden wie je bent’. Dit lijkt misschien een cliché omdat je het vaker hoort. Scholen als de Vrije School en het Mediacollege

hebben dit bv als motto. Toch zijn er veel mensen die niet volledig zijn wie ze kunnen- of willen zijn. Dit kan door allerlei omstandigheden komen: niet happy zijn op het werk of in relatie(-s), of door oude trauma’s. Je zit dan niet goed in je vel en zo kun je lichamelijke of geestelijke klachten ontwikkelen. Dit zijn tekenen dat je niet bent wie je bent. Onze hectische samenleving is gericht om na klachten weer snel te kunnen functioneren. We zijn niet gericht op herstel dat meer tijd vraagt en over persoonlijke- of spirituele groei gaat. Als je bij mij behandeld wordt, luister ik naar jou en bespreken wij de kern van jouw probleem. Voor jouw behandeling heb ik een scala aan technieken om in te zetten. Zo word je de mens die je écht bent, waardoor je keuzes in je leven kunt maken die je verder brengen en voldoening geven.

 

Als je me zou kennen, zou je weten dat...

 

- Ik een moeilijke jeugd heb overwonnen, wat maakt dat ik jou goed kan begrijpen en helpen.

-Veel verslavingen mij niet vreemd zijn geweest, zoals roken en alcohol (ruim 30 jaar geleden gestopt). Ook de tv is op de achtergrond terecht gekomen en is nu suiker aan de beurt om mee te stoppen.

- Ik als ras Amsterdammer overweeg om meer in de natuur te gaan wonen.

- De Amsterdamse humor ook terug te vinden is in mijn werk, wat therapie ook leuk en plezierig kan maken.

- Ik de ervaring heb dat als de zwaarte van het verleden verwerkt wordt, het bestaan een stuk lichter wordt.

- Ik van documentaires met een spirituele zoektocht houd, zoals G.O.D. van Morgan Freeman.

- Ik me vrij voel in de natuur en me hier oplaad om me weer in te zetten voor mijn gezin en mijn werk.