KabelBodyHealing
Lichaamsgerichte therapie | Magnetiseren | Massage | Healing | Haptonomie

'Wil je jezelf kunnen zijn en de ruimte in nemen met wie jij bent, vrij in jouw lichaam, gevoel en energie?'

Werk met mij

Herken je dit?

De wereld om je heen vereist dat je meegaat met de tijd om bij te blijven. Digitalisering is “zowel een vloek als een zegen”. De zegen is bijvoorbeeld : snel bereik, effectiviteit, communicatie, diversiteit.... De keerzijde is echter dat we verkeren in een soort vervreemding van onszelf en van elkaar. Zo kun je iemand zien op het terras waar je online veel over weet maar die persoon heb je in het echt nog nooit ontmoet.

Door de vele berichten, emails, appjes en de geluiden die daarbij gepaard gaan, kun je overspoeld en verstrengeld raken in de snelheid die er van je verwacht wordt. Hierdoor is er geen tijd meer om in contact te zijn met jezelf, je gevoelens en die van elkaar.  Je krijgt er simpelweg geen tijd voor en raakt gedistantieerd. Je wordt als het ware gedwongen mee te doen omdat je anders achter raakt of niet voldoet aan de digitale normen van constant bereikbaar zijn..

Dit merkte ik zelf toen ik meedeed aan een training waarbij ik drie maanden geen negatieve media meer keek. De tijd en ruimte die ik overhield, vulde ik met positiviteit. Doordat ik niet op de hoogte was van deze negatieve onderwerpen, was het niet meer onderdeel van mijn dagelijkse gesprekstof en ook niet van mijn realiteit. Het voelde als een vakantie.

In dit gevoel van ruimte kun je ook leegte tegen komen die je kunt vullen met verslavingen. Je klunt deze ruimte echter ook vullen  met positiiviteit. Je wordt als het ware verplicht jezelf op te zoeken. Dan is (negatieve) media niet meer de basis, maar je bent zelf de basis waarbij social media je aanvult wanneer jij dat wilt.

Hoe zou het voor je zijn als:

  • de druk van deze verwachtingen verandert in rust in denken en voelen?
  • je deze rust in je lichaam kunt ervaren, zodat je grenzen ook werkelijk kunt voelen wanneer ze zich voordoen?

Dit kan… dit doe je zelf, maar niet alleen.

Wat het jou oplevert, is:

- dat je je van tenen tot kruin weer één geheel voelt

- dat je helder(-der) in je werk kunt staan

- dat je je lichtheid - of juist je stevigheid voelt.

- dat je weer bijgetankt hebt

- dat je nieuwe energie opdoet

- dat je je gehoord, gezien, erkend en geaard voelt